Mark en Iris in Thailand en Cambodja

Delhi dag 1

Vanuit onze Bed & Breakfast in Delhi het eerste berichtje. We hebben Delhi dag 1 overleefd !!!!!!!!!!!

Naar alle schrikverhalen hadden we ons eigenlijk op alles wel voorbereid. Pis, kots, stront, kakkende Indiërs, lijken langs de kant van de weg, overal metershoog vuilnis opgestapeld, doorlopend stank etc. etc. Het zou er vreselijk zijn. Maar het valt gelukkig mee. We hebben eigenlijk een hele leuke dag gehad.

Na onze vlucht kwamen we aan op een min of meer verlaten vliegveld. De paspoortcontrole ging vlot en het wachten op de bagage uiteraard niet. Drie kwartier later kwamen ook onze rugzakjes van de band en konden we naar de uitgang. Daar werden we opgewacht door een mannetje of honderd die met briefjes aan het wapperen waren. Gelukkig hadden we onze chauffeur snel gevonden.Een uur later lagen we met ons rechteroor op een kussen. Van Delhi nog weinig gezien.

Na de volgende ochtend te zijn verhuisd van hotel (dit hotel was slechts voor 1 nacht omdat de B&B vol zat vanwege de Common Wealth games) zijn we op pad gegaan. De cultuurshock die iedereen beleefd in India is ons gepasseerd. Het is hectisch, en de tuktuks rijden als debielen, maar dat doen ze overal in Azie. Wat dat betreft niets nieuws.

We zijn begonnen op Connaught Place. Dit is een groot winkelgebied met allerlei ondergrondse bazaars waar enkele tientallen Indische ondernemers hun gat in de markt hebben gevonden met de verkoop van allemaal dezelfde zonnebrillen en spijkerbroeken. Na 38 Indiers van me te hebben afgeschud die me allemaal een van ellende uit elkaar vallende 'real Ray-Ban' probeerden te verkopen zijn we doorgegaan naar een ander marktgebied om te lunchen. Voor een habbekrats hebben we ons tegoed gedaan aan heerlijke Dahl en een goeie Curry. Daarna zijn we nog even de kleine straatjes van dat stukje Delhi ingelopen. Erg druk, veel zwervers en zakkerollende kleine kindjes (waaar we uiteraard wel op bedacht waren).

's Avonds lekker Thais gegeten en nog even wat gedronken. Daarna niet veel meer gedaan. Nu lekker op bed!

Groetjes Mark en Iris

Ruud....

Waarom op 1 van jullie eerste dagen Thais gaan eten in India? :-)

Ranja & Sexley

hey luitjes,

jullie zijn ons vergeten mee te nemen!!! nu zaten we gister in de regen en ze zeggen dat het steeds kouder en kouder gaat worden....... :-(

maaruh veel plezier en we wachten de foto's en verhalen af !!!

Gonnie De Leeuw

LEUK OM TE LEZEN GENIET!!!

Kees

Leuk Iris, ik herinner me Connaught Place nog wel: ik heb er met je moeder rondgelopen en later in 1992 weer. Jammer dat ik niet mee kan genietn van het lekkere eten, maar Thais? Kus